همشهریآنلاین - لیلی خرسند رفتن روی سکوی جهانی با ۳مدال(۲ مدال نقره دوضرب و مجموع و برنز یکضرب) بهترین فرصت بود تا علی داودی حرفهایی را که در این چندماه در دلش نگه داشته باشد، بزند. داودی وزنهبردار دسته فوقسنگین، نماینده ایران در بازیهای المپیک پاریس بود اما آنجا نتوانست روی سکو برود. او چند روز پیش در بحرین و در مسابقات قهرمانی جهان صاحب مدال نقره شد و اگر داوران کمی مهربانتر بودند، شاید حالا او عنوان قهرمان جهان را داشت. داودی در این چند روز صحبتهایی را مطرح کرده؛ اینکه در المپیک مسئولان کمیته ملی المپیک و وزیر وقت ورزش، کمترین توجهی را به وزنهبرداری نداشتند و حتی موقع وزنهزدن او کسی از آنها در سالن مسابقه نبود. داودی بیپرده نقد میکند و میگوید که ترسی از زدن این حرفها ندارد.
*بعد از بازیهای المپیک که با اتفاقات خوبی همراه نشد، گرفتن مدال نقره در قهرمانی جهان باید لذتبخش باشد.
خیلی خوب بود. نتیجه زحمات و تمریناتی را که داشتیم، گرفتم. البته اگر ناداوری نمیشد میتوانستم به طلا هم برسم. به هر حال بحرین میزبان بود و چون خودش هم در وزن ما ورزشکار داشت، داوران خیلی به من سخت گرفتند. وزنهای که من زدم، خطایی نداشت. این از بدشانسی من بود. در المپیک پاریس هم میتوانستم به مدال برسم ولی برخورد مسئولان وقت وزارت ورزش و مسئولان کمیته ملی المپیک در روحیه ما تأثیر بدی گذاشت.
*صحبتهایی درباره برخورد مسئولان داشتید، واقعا اگر آنها مدیریت بهتری در کاروان داشتند و نگاهشان تبعیضآمیز نبود، شما میتوانستی بهتر کار کنی؟
فکر میکنم جواب این سؤال مشخص باشد و نیازی به توضیح نیست. قطعا تأثیر میگذاشت. آنها به همه رشتهها سر زدند و در تمریناتشان حاضر شدند اما با ما کاری نداشتند. مسئولان وقت عشق دوربین بودند و چون فکر میکردند که من در سنگینوزن شانسی برای مدال ندارم، ترجیح دادند برای رشتههای دیگر وقت بگذارند. به هرحال رفتار آنها تبعیضآمیز و حتی ظالمانه بود.
*وزیر ورزش عوض شده اما مسئولان کمیته ملی المپیک هستند. نمیترسید که این حرفها به ضرر شما تمام شود؟
چرا بترسم، مگر حرف غیرمنطقی میزنم؟ من از هیچکسی ترسی ندارم و این حرفها را بهخود آنها هم میزنم.
*شاید نتایج و عملکردی که وزنهبرداری قبل از المپیک گرفته بود، آنها را مجاب کرده بود که در این رشته مدالی بهدست نمیآید.
اگر اینطور بود نباید سر مسابقه مصطفی جوادی هم میرفتند. کمیته ملی المپیک یک تیم عریض و طویل با خودش به پاریس برده بود و دنبال دیده شدن بودند.
*از وزنهبرداری صحبت کنیم. تغییرات فدراسیون و کادر فنی در این مدت چقدر به نفع ورزشکاران بوده؟
دوستانی که امروز در فدراسیون هستند، بهتر از دوره قبلی کار میکنند و امکانات خیلی بهتری هم در اختیار ورزشکاران گذاشتهاند. در این دوره وزنهبرداری پوستاندازی هم داشت و تیم جوانتر شد. درکل شرایط بهتری داریم.
*بهنظر میرسد اعتماد به کادر فنی هم جواب داد. بعد از المپیک هجمهای علیه سرمربی تیم ملی راه افتاد اما فدراسیون او را حفظ کرد. تغییر سرمربی میتوانست به تیم صدمه بزند؟
ثبات خیلی مهم است. هر قدر ما با کادر فنی بیشتر تمرین کنیم و بیشتر هماهنگ باشیم، همانقدر میتواند در کار ما تأثیر مثبت بگذارد.
*چقدر به آینده امیدوارید؟
ما همیشه امیدواریم. امید نداشته باشیم، حتی نمیتوانیم تمرین کنیم. ما با امید تمرین میکنیم و روزبهروز قویتر میشویم.
*آیت شریفی که بود، علیرضا یوسفی هم اضافه شد. بیشترشدن رقبا را چطور میبینی؟
خیلی کمککننده است. عالی است، رقیب بیشتر و قویتر باشد، انگیزه برای کار کردن و بهتر شدن هم زیاد میشود.
*یک دورهای حسین رضازاده و رکوردهایش دستنیافتنی بود، یک دوره هم ایران بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی را همزمان روی سکوی قهرمانی داشت. دوست داری کدام دوره را دوباره تجربه کنی؟
هر دوره افتخارآمیز و تاریخی بودند، تجربه هر دوی آن دورهها برای ما افتخار دارد.
نظر شما